Een andere sfeer in iedere kamer met LED downlighter

Een andere sfeer in iedere kamer met LED downlighter

7 oktober 2019 0 Door Henry

Je kan een bepaalde sfeer creëren in je huis door alleen al het licht te veranderen. In de keuken willen we bijvoorbeeld vaak wat feller licht zodat we goed kunnen zien wat we doen als we aan het koken zijn. Terwijl we in de slaapkamer liever gedimd licht willen hebben zodat we niet verblind worden als we ‘s ochtends wakker worden en het licht aanzetten. Dus als je even goed kijkt welke led downlighter je in welke kamers wil hebben, dan zul je al snel zien dat het echt wel verschil maakt. Je wilt immers niet in de spotlight staan als je net je ogen open hebt gedaan.

Een andere led downlighter in iedere kamer

In de badkamer wil je misschien bij de spiegel weer wat fellere lichten zodat je goed ziet wat je doet, en in de gang hoeft het juist weer niet zo heel fel te zijn, omdat je toch alleen maar van kamer naar kamer hoeft te lopen. Zo heb je voor ieder kamer dus een andere led downlighter die er goed bij past. Wie weet heb je wel een andere voorkeur dan de ander, dan mag je dat helemaal zelf bepalen, want het is immers jouw huis, maar je zult merken dat het dus wel een verschil geeft. Probeer het maar eens uit.
LED downlighter

Dus vervang je oude lichten

Dus als jij ook graag wilt zien of het echt zo’n groot verschil maakt, vervang dan je oude lichten voor de bijpassende led downlighter. In iedere kamer een ander, en je zult het vanzelf merken. Een dimmer licht in de slaapkamer is hartstikke fijn, en een fel licht in de keuken is ook heel handig als je lekker aan het koken bent en je kan gewoon goed zien wat je doet. Misschien heb jij wel andere meningen, dat kan natuurlijk ook gewoon, maar probeer het dan in ieder geval uit op de manier waarop jij het graag wilt.

Dan geeft dat je huis een hele nieuwe uitstraling

En dan zul je dus binnen no time merken dat het best een groot verschil maakt, ook al is het maar zo’n klein dingetje. Of je lampen nu aan vervanging toe zijn of niet, je kan het altijd gewoon doen om te kijken of je het fijner vindt. Want misschien is het ook wel veel rustiger als je gewoon in de juiste sfeer gezet wordt in iedere kamer die je binnenkomt. Veel moeite kost het niet.