Hoe drank te regelen voor grote groep

Hoe drank te regelen voor grote groep

21 februari 2023 0 Door Henry

Bij het plannen van een bijeenkomst met een grote groep mensen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg te drinken heeft. Of je nu een verjaardagsfeest, een familiereünie of een bedrijfsevenement organiseert, het verstrekken van voldoende drankjes voor je gasten kan het verschil maken om iedereen tevreden en gehydrateerd te houden. Hier zijn enkele tips voor het verzorgen van drankjes voor een grote groep:

Schat in hoeveel je nodig hebt

De eerste stap bij het verzorgen van drankjes voor een grote groep is inschatten hoeveel je nodig hebt. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal aanwezigen, de duur van het evenement en het soort drankjes dat u wilt serveren. Als algemene vuistregel geldt dat u ten minste één drankje per persoon per uur moet plannen. Dit betekent dat als u 50 gasten heeft die een evenement van 3 uur bijwonen, u moet plannen om ten minste 150 drankjes beschikbaar te hebben.

Bied een verscheidenheid aan drankjes aan

Bij het verzorgen van drankjes voor een grote groep is het belangrijk om een ​​verscheidenheid aan drankjes aan te bieden om aan ieders voorkeur te voldoen. Dit omvat niet-alcoholische opties zoals water, frisdrank en sap, maar ook alcoholische dranken zoals bier, wijn en cocktails. Overweeg om een ​​mix van zowel koude als warme dranken aan te bieden, afhankelijk van het weer en het seizoen.

Dispensers gebruiken

Het gebruik van drankautomaten is een geweldige manier om het uw gasten gemakkelijk te maken zichzelf te bedienen, en stelt u ook in staat om te controleren hoeveel mensen consumeren. U kunt meerdere dispensers of een percolator plaatsen in de evenementenruimte en deze labelen met het type drank dat ze bevatten. Zo weten gasten snel wat ze willen en vermijden ze lange rijen bij een enkele bar.

Huur een barman in

Als je van plan bent om alcoholische dranken te serveren, overweeg dan om een ​​barman in te huren om ze te mixen en te serveren. Een professionele bartender kan er niet alleen voor zorgen dat uw gasten hun drankjes op de juiste manier bereiden, maar ze kunnen ook de consumptie controleren om ervoor te zorgen dat mensen niet te veel eten. Dit kan vooral belangrijk zijn als u sterke dranken serveert of als er tijdens uw evenement veel wordt gedronken.

Koel drankjes van tevoren

Bij het verzorgen van drankjes voor een grote groep is het belangrijk om deze vooraf te koelen. Dit zorgt ervoor dat ze op de juiste temperatuur zijn wanneer uw gasten arriveren, en het helpt ook om ze gedurende het hele evenement koud te houden. Je kunt drankjes koelen in een grote koelbox, of een badkuip vullen met ijs en de drankjes erin plaatsen.

Vergeet het ijs niet

IJs is een essentieel onderdeel van elk drankje, vooral tijdens warm weer. Zorg ervoor dat je voldoende ijs bij de hand hebt om drankjes tijdens het evenement koel en verfrissend te houden. U kunt zakken ijs kopen in een winkel of een ijsbezorgservice inhuren.