Goedkope tips en oplossingen

Goedkope tips en oplossingen

23 december 2019 0 Door Henry

Als mensen verzamelen we gedurende ons leven heel wat af. Wat dat betreft is het niet raar dat we soms met kraaien vergeleken worden. Maar het is natuurlijk ook niet zo dat we eindeloze middelen tot onze beschikking hebben om steeds te kunnen voorzien in die verzameldrang. Soms is de ruimte om het kwijt te kunnen er simpelweg niet of het geld om het aan te schaffen, is niet voldoende. Maar gelukkig zijn er, zeker voor dat laatste, niet al te dure oplossingen wanneer je iets nieuws nodig hebt, iets ouds moet repareren of een keertje erop uit wilt. In deze blog vertel ik je over deze tips en oplossingen. Lees je mee?

Iets nieuws nodig?

Als Nederlanders staan we erom bekend dat we een beetje gierig zijn. Zelf vind ik dit wat negatief klinken en zou ik eerder zeggen dat we op ons geld letten. We zijn dan ook maar wat graag van de partij als er uitverkoop is of iets dergelijks. Goede manieren om aan iets nieuws te komen zijn dat uiteraard ook de uitverkooptijden. Maar ook het uit Amerika over gewaaide ‘Black Friday’ is een goed moment om (dure) spullen in te slaan omdat de kortingen dan maar wat hoog zijn. Daarnaast zijn er in Nederland een aantal verkoop en ruilplatforms. Zo is er; United Wardrobe, voor het verkopen en ruilen van kleding en hebben we natuurlijk de beroemde website; Marktplaats

Iets laten repareren?

Wanneer je niet persé toe bent aan iets nieuws maar je oude product het niet meer doet, wil je deze wellicht laten repareren. Veel mensen hebben wel wat kennis rondom bepaalde producten en als je dit soort mensen kent, kan je aan hen vragen om jouw spulletjes (voor een vriendenprijsje) te laten repareren. Maar wanneer het om iets technisch gaat zoals een laptop, kan je beter naar een specialist gaan. Natuurlijk kan dat flink in de prijzen lopen, maar gelukkig zijn er een aantal reparateurs in Nederland die voor een eerlijke prijs je laptop fixen, zo kan je macbook reparatie Amsterdam zoeken. Dat scheelt weer in de portemonnee.

Iets een keertje doen?

Verder maken we als mensen ook graag dingen mee. Maar dat kan flink in de prijzen gaan lopen. Houd via websites met veilingen in de gaten wat er te doen is voor een aardige prijs. Misschien win je wel! Daarnaast heeft onze geliefde NS ook vaak acties lopen en geen enkele reclame doet het natuurlijk beter dan mond tot mondreclame. Wie weet heeft jouw buurvrouw dit weekend nog iets tofs gedaan, voor een goedkoop prijsje!