Ga als moeder voor snel en fit met een elektrische moederfiets

Ga als moeder voor snel en fit met een elektrische moederfiets

31 oktober 2019 0 Door Henry

Iedere (werkende) moeder kent het wel. Zo ben je het ene moment aan het werk, ren je door naar huis om snel te koken om daarna snel de kinderen naar hun training te brengen. Daarnaast probeer je een sociaal leven bij te houden en hoop je nog ergens een gaatje te kunnen vinden om goed in “shape” te blijven. Terwijl jij jezelf betrapt op de blijvende wens om de mogelijkheid te hebben jezelf door vieren te delen. Jammer genoeg is dit niet mogelijk en moet je toch opzoek naar andere opties. Eén optie die ik zelf zou aanraden is een elektrische moederfiets. Ideaal om jezelf snel voort te bewegen en hier en daar toch genoeg bewegen mee te kunnen pakken.

Voordelen.

Veel van deze fietsen komen met een ruimere instap, stabielere tweepoot standaard, en hij is dus elektrisch zodat jij je super snel van A naar B tot Z kan fietsen. Veel elektrische fietsen kunnen je ondersteunen tot 25km/h, er zijn afwijkende snelheden per fiets maar dit is wel is wel een van de meest voorkomende snelheden. Veelvoorkomend is het ook dat een moederfiets twee kinderzitjes heeft die er van te voren er al op zijn geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat beide zitjes volkomen bij de fiets horen en deze zullen dan ook minder snel breken. Daarnaast is de fiets niet alleen hartstikke handig, hij komt vaak ook ik super leuke kleuren en printjes.

Eigen ervaring.

Zelf heb ik sinds kort ook één, en juist de combinatie van een handige mama fiets die ook nog eens elektrisch is, is voor mij echt ideaal. Vaak pakte ik toch snel de auto om ergens heen te gaan, want fietsen kostte gewoonweg net iets te veel tijd. Dit resulteerde wel dat ik veel minder bewoog, want tijd voor de sportschool kon ik vaak niet vinden. Uiteindelijk besloot ik wel dat ik toch echt weer eens wat meer moest gaan bewegen. Ik heb niet vaak problemen met mijn gewicht gehad maar de kilo’s begonnen er toch wel aan te komen. Gelukkig stuitte ik op een gegeven moment op een mama fiets. Grappig genoeg keek ik alleen maar door het raam van een fietsenwinkel en vond de fiets zo mooi. Meteen was mijn aandacht gegrepen en ging dus iets beter kijken. Ik zag dat de fiets elektrisch was. Ideaal dus! Dit was voor mij het teken dat ik hem moest halen en ben meteen naar binnen gelopen. Het was één van mijn beste aankopen sinds tijden.