De beste uitvindingen voor een frequente reiziger

De beste uitvindingen voor een frequente reiziger

12 oktober 2019 0 Door Henry

Er zijn mensen die voor hun werk (of voor hun plezier) veel reizen. Reizen kan echter sommige ongemakken met zich mee brengen. Gelukkig gaan de innovaties door en verzinnen mensen allerlei oplossingen voor deze ongemakken. In deze blog bespreek ik een aantal uitvindingen die het leven van een frequente reiziger kunnen vergemakkelijken.

Koptelefoon met Noise Cancelling funtie

Mensen die vaak het vliegtuig nemen, zullen deze ergernis waarschijnlijk wel delen; het kabaal van de motoren. Afhankelijk van je plek in het vliegtuig maken de motoren veel tot enorm veel kabaal. Meeste mensen proberen een film te kijken of muziek te luisteren om zich niet aan dit lawaai te ergeren. Je moet het volume van je koptelefoon echter veel hoger zetten dan normaal omdat je over het volume van de motoren heen moet komen. Dit is niet alleen heel schadelijk voor je oren, maar verminderd ook je hele ervaring.

Ik heb al meerdere keren gehad dat ik oordopjes in heb en zodoende enigszins minder last heb van het geluid. Als ik dan vervolgens muziek wil gaan luisteren en 1 van mijn oordopjes uit doe, wil ik gelijk geen muziek meer luisteren doordat ik weet dat ik het geluid van de motoren zal moeten aanhoren, dus stop ik mijn oordopje maar weer terug in mijn oor. Nu kan dit opgelost worden door een koptelefoon met Noise Cancelling functie. Deze functie filtert je omgevingsgeluid weg en laat je zonder lawaai van je eigen geluid genieten. Dus geen motorlawaai en wel je eigen muziek op een normaal volume! Dit is naar mijn mening de meest nuttige functietoevoeging van de afgelopen jaren.

Koffer met spelcomputer

Professionele voetballers zijn vaak aan het reizen en worden zodoende soms gelimiteerd in de spullen die zij mee kunnen nemen. Een gaming laptop is redelijk makkelijk mee te nemen. Dit gaat echter moeilijker met een complete spelcomputer. De meeste jonge mannen vinden het heerlijk om een potje te gamen op de spelcomputer. Dit gaat natuurlijk niet als je bijna uit je koffer leeft. Iemand heeft hier echter een oplossing voor bedacht en heeft een koffertje gemaakt met daarin alle benodigdheden en de spelcomputer. Zo ook het bedrijf van voormalig voetballer Demy de Zeeuw. Dit koffertje kan simpel worden meegenomen en zo kunnen frequente reizigers op elk adres een potje gamen. Je kan gamen op een tv als deze in de accommodatie aanwezig is en anders op het in het koffertje ingebouwde scherm.